Friday, 5 July 2013

Een stijlvol overhemd van John Miller

Overhemden zijn voor elke man iets waar een stukje persoonlijke voorkeur aan vooraf gaat. De wat oudere generatie weet niet beter en moet eraan wanneer om geen overhemd te dragen, laat staan op een wat formelere gelegenheid niet geheel in pak te gaan met stropdas, waar dat heden ten dagen niet altijd meer gepast is zelfs. Waar de wat jongere generaties doorkrijgen dat overhemden een fashion statement kunnen zijn waarmee ze een boodschap uit kunnen stralen.

Of je nu gaat voor een van de goedkope overhemden of voor een overhemd van John Miller, het gaat om de indruk die je ermee achter weet te laten, indien je de juiste boodschap uitstraalt en vooral dat je goed in je vel zit en je prettig voelt bij wat je draagt. Zal je boodschap eerder aangenomen worden dan wanneer je niet lekker in je eigen kleding zit en duidelijk ongemakkelijk overkomt. Meteen een reden om je opa te trakteren op een mooi nieuw overhemd, zodat hij de volgende speciale gelegenheid niet alleen zich lekker voelt, maar ook nog straalt want hij heeft deze van zijn kleinzoon gekregen en die hebben ze samen uitgezocht.john miller overhemden

Pas je qua kleur aan, aan de familie leden of andere mensen met wie je samen bent. Nee niet dezelfde kleur dan kan je net zo goed meteen het overhemd in een dozijn aanschaffen, nee met subtiele kleurverschillen maar wel in dezelfde kleurtint kan je een heel mooi plaatje vormen wat mensen zal inspireren en versteld zal doen staan van goede smaak. Op die manier kan iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeur dragen, of dat nu blokjes overhemden zijn of effen overhemden met een twist, maar alles is wel in een samenhang en kan je de wereld laten zien dat goede smaak van meer afhankelijk is dan de keuze van je overhemd. Op deze manier kun je ook in jouw bedrijf een extra stukje charme inbouwen door de keuze van goede overhemden. Je zult zien dat de uitstraling en het imago van jouw business een boost zullen krijgen.No comments:

Post a Comment